Sportverkiezing 2015

zaterdag 23 januari 2016

Sportverkiezing 2015

Jij stemt toch ook op jouw sportman/-vrouw, sportploeg, sporttalent en sportvrijwilliger van het jaar? Kijk onder 'activiteiten' voor een toelichting op de nominaties bij genomineerden 2015.

Kom zaterdag 23 januari 2016 naar de Marke waar tijdens een geweldige sportmanifestatie, die begint om  18.00 uur, bekend gemaakt wordt wie dit jaar de prijzen zullen winnen.

Sportverkiezing

Hoe vindt de verkiezing van sporter van het jaar plaats?

Er is een jury en er wordt een stemming via de website van de sportkoepel gehouden. De jury bestaat uit Harry van den Brink, Rein Hogeboom, Jean Siemeling, Wilfred Willemsen en Ed Zandhuis (vz). Elk jurylid mag per categorie 3, 2 en 1 punten geven aan een genomineerde.

Iedereen mag via de site één stem per categorie uitbrengen. De genomineerde met de meeste stemmen, die via de site op een genomineerde per categorie worden uitgebracht, krijgt 6 punten, nummer twee  4 punten en nummer drie  krijgt 2 punten.

Vervolgens worden de punten van de jury en de site bij elkaar opgeteld en wordt/worden uiteindelijk de winnaar(s) bekend.

De verkiezing staat onder toezicht van Mr. Peter Fijn, notaris bij Het Notarieel.

Uitreiking

De prijzen worden uitgereikt door wethouder Martijn Hospers. De Esmé Kamphuis wisseltrofee voor het talent van het jaar wordt uitgereikt door Esmé Kamphuis zelf! De uitreiking wordt omlijst door enkele spectaculaire sportuitingen. De presentatie is in handen van Bert van Losser, bekend van Radio - en TV Oost en verslaggever van FOX Sports.

Na afloop van de sportverkiezing om circa 20.00 uur zal Bert van Losser optreden als DJ tijdens een gezellige after party voor jong en oud in de foyer van de Marke.

Uiteraard is iedereen van harte welkom en de entree is GRATIS!

Terug naar overzicht