Leden Sportkoepel Hattem

logo Basic skillsBasic Skills Website: www.basic-skills.nl

1 op 1 begeleiding op het gebied van training, rust, voeding en mentale coaching. Sporten, gezond eten en een gezonde levensstijl houden je fit. Fit zijn betekent goed in je vel zitten, bergen energie, geen last van kwaaltjes en een sterk lichaam! Iedereen heeft zijn of haar eigen leefwijze, achtergrond.

Denk en Zet Website: http://denkenzet.blogspot.nl/

logo DutchgofDutch Golf Hattem Website: www.dutchgolf.nl

 

logo Handbalvereninging TyfoonHandbalvereninging Tyfoon Website: www.svtyfoon.nl

De sportvereniging Tyfoon is een echte handbalvereniging. Ook in het seizoen 2015-2016 zal er bij Tyfoon weer veel te beleven zijn. Natuurlijk heel veel handbaltrainingen en heel veel wedstrijden, maar bij Tyfoon zijn ook veel andere activiteiten als een familiedag, een busreis naar het Nederlands handbalteam, beachhandbal, een feestavond en nog veel meer. Tyfoon handbalt in Zwolle en in Hattem. De thuiswedstrijden worden in het buitenseizoen gespeeld op sportpark het Hoge Laar in Zwolle.  De wedstrijden in het zaalseizoen worden in de Marke in Hattem gespeeld.

logo Hanzegym HattemHanzegym Hattem. Website: www.hanzegym.nl
Op 1 augustus 2014 is Hanzegym Hattem opgericht uit een fusie van Gymnastiek Vereniging Hattem (GVH) en Christelijke sportvereniging "Plicht Roept Ons" (PRO)


HattemseHockeyclub: Website: hattemhockey.nl 
De Hattemse hockeyclub telt momenteel zo’n 350 leden, waarvan zo’n 300 jeugdleden. Vrijwel alle eerstelijnsteams spelen in de Top- of Subtopklasse. Het Heren 1-team speelt in de Eerste Klasse en streeft naar promotie naar de Overgangsklasse. Hattem heeft twee Heren Veteranen en één Dames Veteranen-team. De club is al sinds de oprichting in 1952 gelegen aan de Hazenakker in Hattem.

 

logo Hattemse VolleybalverenigingHattemse Volleybalvereniging. Website: www.hvvhattem.nl
De volleybal vereniging van Hattem die inmiddels 50 jaar bestaat.

 

    logo Hattem Roeit  Hattem Roeit. Website: www.hattemroeit.nl
Hattem Roeitis de sloeproeivereniging met leden die een prachtige sport beoefenen op de rivier de IJssel tussen Zwolle en Hattem. Sloeproeien is een prachtige teamsport op het water, waarbij kracht en souplesse samengaan. De teams van de vereniging roeien wedstrijden in heel Nederland en daarbuiten. 

 

  HGCC. Website: www.golfclub-hattem.nl

De Hattemse Golf & Country Club ligt in de bosrijke omgeving van het charmante Hanzestadje Hattem.
De uitdagende 9-holes baan combineert bos- en parkholes en is voor een deel in heuvelachtig terrein gelegen. De holes volgen de natuurlijke glooiingen van zandruggen die in de ijstijd zijn ontstaan.De baan van de Hattemse Golf dateert van 1930 en is in Nederland één van de zestien golfbanen die voor de oorlog ontworpen zijn.

Hippisch Hattem.  website: www.hippisch-hattem.nl

logo Hattem Petanque  Hattem Petanque. Website: www.hattempetanque.nl

 

logo Tafeltennisvereniging SmashSMASH '70. Website: www.smash70.com

 

logo Sportcentrum BijsterboschSportcentrum Bijsterbosch. Website: www.sportscenterbijsterbosch.nl

 

SV Hatto Heim. Website: www.svhattoheim.nl

 

Tennis Club Hattem.  Website: http://www.tchattem.nl

Bij TC Hattem kan iedereen plezierig spelen op zijn eigen niveau. Het prachtig gelegen tennispark beschikt over 6 gravelbanen, 3 kunstgrasbanen en een clubhuis met een sfeervol terras. In het voor- en najaar is de vereniging goed vertegenwoordigd met competitieteams. In de zomer en winter kunnen leden meedoen aan gezellige toernooien. De actieve jeugdcommissie organiseert samen met team enthousiaste trainers regelmatig toernooien en activiteiten voor jeugdleden.

  Toerclub Hattem. Website www.tourclubhattem.nl
Toerclub Hattem is opgericht in 1989. We zijn een  vereniging waarvan de statuten vastgelegd zijn per notaris. Toerclub  Hattem is aangesloten bij de Nederlandse Toer Fiets Unie, de NTFU.

 

       Vadesto. Website: www.vadesto.nl

Op het water is er altijd wat te beleven! Vadesto staat bekend om de vele wateractiviteiten. Je kan er varen met allerlei soorten vaartuigen, van vlot tot rondvaartboot, van reuzenklomp tot de grootste waterfiets ter wereld. Iedereen kan er terecht, of je nu alleen bent of met een grote groep.

 

logo Voetbalvereniging HattemVoetbalvereniging Hattem. Website: vvhattem.nl

Op 1 mei 1918 werd de voetbalvereniging Hattem opgericht en de vereniging bruist als nooit tevoren. De continue aanwas van pupillen, jeugd en zeker ook meisjes geeft vertrouwen voor de toekomst. De trouwe supporters en de enorme inzet van veel vrijwilligers dragen er aan bij dat de vv Hattem de toekomst met vertrouwen tegemoet kan zien.

 

IJsvereniging Hattem. Website: www.ijsvereniginghattem.nl

 

Zwemvereniging Hatto Heim. Website: www.hattoheim.nl