Dit zijn de winnaars van de sportprijzen 2015:

Sporttalent van het jaar

Julian Lelieveld: Julian vertrok vanuit de F1 van v.v Hattem naar de jeugd van Vitesse. Bij Vitesse debuteerde hij dit jaar in de Europa League tijdens de uitwedstrijd tegen Southampton. Julian kwam verder in 2015 7 keer uit voor Oranje onder 19, onder andere op het EK in Griekenland en voor de EK-kwalificatie. Julian is zijn blauw-gele roots nog niet vergeten. Hij is jeugdtrainer op de v.v. Hattem voetbalschool en dus elke zondag te bewonderen voor de jonge en oude voetballiefhebber op het Achterveen. Onlangs tekende hij een 4-jarig contract bij Vitesse.

Sportploeg van het jaar

Acroteam Dames: Danique Rouwenhorst, Xanthe Polk en Tessa Ossendorp.

Tijdens het Nederlands kampioenschap in Ahoy Rotterdam werd het trio Danique, Xanthe en Tessa 3e in de C-lijn acrobatische gymnastiek. Een topprestatie in een zeer sterk deelnemersveld.

Sportvrijwilliger van het jaar

Gradus Dijkman: Gradus Dijkman zet zich, ondanks zijn handicap, al jaren in voor de vereniging sv Hatto-Heim. Hij beheert de website en verzorgt de PR voor de voetbalvereniging. Daarnaast is hij erg betrokken bij het organiseren van activiteiten. Tevens is hij de beheerder van de Facebookpagina. Hij is altijd beschikbaar voor hand- en spandiensten en is een voorbeeld voor veel vrijwilligers.

Sporter van het jaar

Harold Bosman.  Met tomeloze passie stimuleert hij tijdens de bootcamp zijn groepen. Hierdoor lukt het hem om leefpatronen van mensen structueel gezonder te maken. Daarnaast heeft hij afgelopen jaar ook zelf nog eens alles uit de kast getrokken voor Special Skills en daardoor een flink bedrag op te halen voor het bewegingsplein bij de Bongerd, dit door de Marathon De Sable te lopen in Marokko , een helse tocht  door de woestijn van maar liefst 259 km binnen 6 dagen !